Empresa

Tu estas aquí: Rodavic » Empresa


RODAVIC, SL és un taller de planxa i pintura fundat l’any 1992 que ha desenvolupat la seva activitat ininterrompudament fins al dia d’avui aportant experiència i professionalitat en tot tipus de reparacions.

La nostra experiència i coneixement en l’àrea de reparació de vehicles ha fet que siguem reconeguts com un taller de confiança i prestigi per als nostres clients.

Les reparacions es realitzen amb la màxima precisió, utilitzant materials de marca i pintures de primera línia. Oferim servei multimarca i disposem de tallers concertats per donar solució als problemes mecànics. Disposem de maquinària per poder arreglar tot tipus de desperfectes que pugui presentar el vehicle: planxa, qualsevol tipus de plàstics, para-xocs, recuperació de les òptiques polint les parts afectades, canvi de vidres … Oferim reparació de llantes i servei de rentat integral de vehicles. Tots els treballadors estan altament qualificats per donar la millor garantia en la realització de les seves tasques i reben formació i actualització permanent per mantenir-se al dia de les normatives i novetats del sector. Les garanties es realitzen segons l’article del Decret 289/93 de 8 d’octubre de la Generalitat de Catalunya.

RODAVIC, SL compleix amb tots els requisits per treballar amb qualsevol tipus de companyia asseguradora del mercat. Disposem de vehicle de cortesia per oferir al client mentre dura la reparació del seu.