Repanet

Tu estas aquí: Rodavic » Repanet

Li oferim garantía de color per tota la vida

La xarxa internacional de tallers especialistes en reparació de Standox.
Més de 700 centres de reparació en 16 països europeus llueixen el logotip de Repanet i li garanteixen una reparació de qualitat i una completa oferta de serveis dirigits al client final. Repanet proporciona un servei integral a nivell europeu, que resulta perfecte tant per a companyies asseguradores, concessionaris i flotistes que operen a nivell internacional. Cada any, es reparen més de 500.000 vehicles de totes les marques en els centres de reparació especialitzats de la xarxa Repanet, complint les especificacions dels respectius fabricants.
La xarxa internacional Repanet va ser creada el 2002 pel fabricant alemany de sistemes de pintura per al automóvilStandox. A Espanya, Repanet iniciar el seu camí el 2005.

 

Les millors prestacions. Garantia de color per a tota la vida.

La legislació vigent estipula una garantia de dos anys. No obstant això, en Standox, estem tan convençuts de la qualitat del nostre treball, que li oferim una garantia per a tota la vida en el treball de reparació – “color for life”

Qualitat sense data de caducitat. Més avantatges per a vostè.

En cas d’una reclamació justificada, la garantia de color per a tota la vida “color for life” cobreix els costos de la reparació dels danys i del servei de vehicle de cortesia. A més, aquesta garantia li permet assegurar el valor de revenda del seu vehicle i és també un argument de venda important.

 

color for life